¨

Partner

Partner
Penlink AB bygger upp ett rikstäckande partnernät i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi letar för närvarande efter fler partner att arbeta med i Sverige samt även i våra nordiska grannländer, Norge, Finland och Danmark.

Penlinks målsättning är att öka marknadsnärvaron och bredda försäljningen genom ett bredare produktsortimentet samt nära samarbete med våra partner.

Svivlar, roterskarvar

DSTI – Dynamic Sealing Technologies är ett privatägt bolag, beläget i Andover MN USA. De är global ledare specialiserade på design och tillverkning av svivlar och roterskarvar som används för att överföra hydraulolja, kemikalier, vatten, luft, och en mängd andra vätskor och gaser för roterande applikationer. Världsledande när det gäller att skräddarsy roterande lösningar. DSTI har ca 90 personer anställda.

Släpringar, vinkelsensorer och ställdon.

M-TEK (Pty) Ltd ligger i Sydafrika och grundades 1980. De är specialiserade på tillverkning av släpringsdon anpassade för militära och mer högpresterande applikationer som ställer hårda miljökrav. Förutom släpringar tillverkar M-TEK även handkontroller (joystickar), vinkelsensorer och ställdon. M-TEK har även möjligheten att integrera dessa komponenter.

M-TEK har ett team på ca 100 personer.

Bildförstärkarrör och Bildförstärkarenheter

PHOTONIS Inc är världsledande inom tillverkning av bildförstärkare för militär, rymd och kommersiell användning. Photonis levererar, till alla NATO-länder, produkter som används för uppdrag runt hela världen. Photonis grundades 1937 under namnet Philips Brive och har varit en del i Philips koncernen ända tills 2005, då Photonis blev Photonis Group.

Photonis har fabriker i Nederländerna, Frankrike och USA med ca 2000 anställda.

Små motorer, stegmotorer och växellådor

DORYOKU Ltd utför design, produktion och försäljning av växelanslutningar, växellådor och motorer. Företagets mål är att tillverka den bredaste standardiserade produktgruppen av DC-motorer och motorer med växlar. De är vana vid och uppmuntrar kundanpassning vid behov. 
Doryoku tillverkar DC-motorer med och utan växlar, stegmotorer, borstlösa motorer och motorer med eller utan pulsgivare.

Absoluta givare, Pulsgivare

Photocraft Inc grundades 1974 som en ingenjörsfirma med fokus på design och tillverkning av specialiserade fotosensorer och elektronik för industriell automationen. 1978 påbörjades tillverkning av pulsgivare med positionsindikator, för att täcka behovet hos materialhanterings
marknaden. 1990 kunde Photocraft erbjuda ett komplett sortiment av pulsgivare, absolutgivare och programmerbara givare. Hålaxelgivare adderades till sortimentet runt år 2000. Än idag vidareutvecklar de ständigt sitt sortiment, sin kapacitet och produktkvalitét.

Fiberoptiska roterskarvar (FORJ)

Princetel Inc är en amerikansk tillverkare av fiberoptiska skarvprodukter. Företagets fyra huvudproduktlinjer är fiberoptiska roterskarvar, elektriska släpringar, aktiva och passiva fiberoptiska komponenter och fiberpoleringsmaskiner.

AC Servo, Borstlösa DC Motorer, Stegmotorer m.m

TECO Electro Devices Co., Ltd är en dottersektion av TECO Electric & Machinery Co. Ltd. De startades 1985 som en sektion för produktion av stegmotorer. 1998 blev dem en enhet fristående från TECO. Idag har TECO GROUP ungefär trettio underavdelningar globalt i Asien, Amerika och Europa och över tio tusen anställda.

Du kan söka efter den produkt du söker med hjälp av Produktnamn eller Produktkategori.

Exempelvis:
SRH0317 eller Släpringar

Visit Penlink's newly launched page to learn more. Redirect by pushing the button.

Take me there!